NBA

NBA: Αγωνία στους Πίστονς για το γόνατο του Μάρβιν Μπάγκλι, γλίστρησε πολύ άσχημα στο παρκέ

Ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ τη στιγμή της αποχώρησής του από το παρκέ
Ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ τη στιγμή της αποχώρησής του από το παρκέ AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Η μαγνητική τομογραφία θα δείξει το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη ο Μάρβικ Μπάγκλι των Πίστονς στο παιχνίδι με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Μάρβιν Μπάγκλι γλίστρησε άσχημα στο παρκέ, έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ και οι Ντιτρόιτ Πίστονς αγωνιούν για την κατάσταση του γονάτου του. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2.08) πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου το ιατρικό επιτελείο του οργανισμού να εκτιμήσει επ' ακριβώς την κατάστασή του. Πόσο σοβαρός ή όχι, δηλαδή, είναι ο τραυματισμός του.

Το καλοκαίρι οι Πίστονς επένδυσαν στον Μπάγκλι προσφέροντάς του ένα κλειστό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών έναντι 37.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ευελπιστώντας ότι οι 14.6 πόντοι και τα 6.8 ριμπάουντ ανά 27.2 λεπτά συμμετοχής που είχε στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου θα αυξηθούν. Το πλάνο του κόουτς Ντουέιν Κέισι τον θέλει πιο κοντά στο καλάθι έτσι ώστε να μην σουτάρει πολλά τρίποντα και ν' απειλεί από πιο κοντινές αποστάσεις.

Στις πρώτες 3,5 σεζόν του στο ΝΒΑ, ως παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς, δεν έκανε ποτέ την αγωνιστική εκτόξευση που προμήνυε η επιλογή του στο Νο2 του draft το 2018, πίσω μόνο από τον ΝτιΆντρε Έιτον και μπροστά από τον Λούκα Ντόντσιτς. Ένας σοβαρός τραυματισμός θα τον φέρει ακόμη πιο πίσω, κάτι που στους Πίστονς δεν θέλουν να σκέφτονται.

TAGS NBA ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ