NBA

NBA: Αγεφύρωτο το χάσμα για Μίτσελ και Γκομπέρ στο Σολτ Λέικ Σίτι

NBA: Αγεφύρωτο το χάσμα για Μίτσελ και Γκομπέρ στο Σολτ Λέικ Σίτι
2021 CHRIS SZAGOLA/AP PHOTO

Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρουντί Γκομπέρ δεν τα βρίσκουν, με αποτέλεσμα οι Γιούτα Τζαζ να μπαίνουν στο στόχαστρο πολλών οργανισμών εν όψει της Trade Deadline της 10ης Φεβρουαρίου.

Δύο χρόνια μετά από τους πρώτους τους καυγάδες, ο Ντόνοβαν Μίτσελ κι ο Ρουντί Γκομπέρ δεν έχουν βρει ακόμη κώδικα επικοινωνίας. Οι παράγοντες των Τζαζ έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να "τσουλήσει" η κατάσταση στο Σολτ Λέικ Σίτι, ωστόσο σύμφωνα με τον Μπράιαν Γουίντχορστ του ESPN, δεν τα έχουν καταφέρει καθώς ο ηλεκτρισμός συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσα στους δύο μπασκετμπολίστες που μάχονται για τον άτυπο τίτλο του franchise player στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότερες φήμες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ θέλει να αποχωρήσει από τους Τζαζ, με την Trade Deadline της 10ης Φεβρουαρίου να πλησιάζει. Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και μπορεί να το επεκτείνει για ακόμα μία σεζόν αντί 37.1 εκατομμυρίων δολαρίων, η αξία του βρίσκεται ψηλά και θα είναι πολύ δύσκολο ο οργανισμός, στον οποίο έχει πλέον σημαντική "φωνή" ο Ντάνι Έιντζ, να βρει ένα πραγματικά ικανοποιητικό πακέτο για να τον ανταλλάξει.

Σε 318 αγώνες σε πέντε σεζόν ο Μίτσελ έχει 23.7 πόντους (49.2% στο δίποντο, 35.9% στο τρίποντο, 83.4% στις βολές), 4.1 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 33.7 λεπτά. Ο Γκομπέρ θεωρείται σημαντικότερος για τους Τζαζ, καθώς από εκείνον ξεκινούν και σε εκείνον τελειώνουν όσα αφορούν την αμυντική λειτουργία της ομάδας και την αμυντική φιλοσοφία του Κουίν Σνάιντερ, οπότε αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει, σενάριο που προς το παρόν δεν μοιάζει πολύ λογικό, αυτός πιθανότατα θα είναι ο νεαρός περιφερειακός σκόρερ.

TAGS NBA ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ