NBA

Γκομπέρ: "Απέχει από το τέλειο η σχέση μου με τον Μίτσελ, αλλά μιλήσαμε πριν μερικές ημέρες"

Γκομπέρ: "Απέχει από το τέλειο η σχέση μου με τον Μίτσελ, αλλά μιλήσαμε πριν μερικές ημέρες"
AP Photo/Eric Christian Smith AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Ρούντι Γκομπέρ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι η σχέση του με τον Ντόνοβαν Μίτσελ πέρασε κρίση μετά τον κορονοϊο, προσθέτοντας όμως ότι αμφότεροι έχουν στο μυαλό τους μόνο το πρωτάθλημα.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ακολούθησε τον δρόμο της ειλικρίνειας. Με το ΝΒΑ να έχει βουήξει ότι το χάσμα στην σχέση του με τον Ντόνοβαν Μίτσελ είναι τεράστιο επειδή ο δεύτερος θεωρεί ότι εξαιτίας του πρώτου προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, ο Γάλλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του.

Ο Γκομπέρ παραχώρησε συνέντευξη μέσω Instagram και όταν η κουβέντα πήγε στην σχέση του με τον Μίτσελ και αν ισχύει ότι τσακώθηκαν απάντησε ξεκάθαρα: " Είναι αλήθεια ότι δε μιλήσαμε για αρκετό καιρό, αλλά μιλήσαμε πριν μερικές ημέρες. Είμαστε και οι δύο έτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Στην συνέχεια πάντως ο Γκομπέρ συνέχισε να είναι απολύτως ειλικρινής, λέγοντας: "Δεν έχει σχέση με το αν είμαστε αντιεπαγγελματίες. Όλοι έχουν διαφορετική σχέση, ποτέ δεν είναι τέλεια. Ακόμα και οι παντρεμένοι δεν είναι τέλεια. Η σχέση μας απέχει πολύ από το τέλειο, αλλά όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα: Να νικάμε. Είμαστε και οι δύο ώριμοι και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε".

Κλείνοντας ο Γκομπέρ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τσακώθηκεμε τον Μίτσελ: " Δεν υπήρξε τσακωμός. Αυτή τη στιγμη το θέμα είναι οι χιλιάδες άνθρωποι που πεθαίνουν κάθε μέρα και το τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Αυτό είναι που έχω στο μυαλό μου τώρα".

AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ