ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Θέμα χρόνου να πάρει και αυτός ελληνική ταυτότητα, τι σημαίνει αυτό για την Εθνική

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Θέμα χρόνου να πάρει και αυτός ελληνική ταυτότητα, τι σημαίνει αυτό για την Εθνική
ZALGIRIS KAUNAS

Με τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ να παίρνει το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του, άνοιξε πλέον ο δρόμος και για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος μέχρι το τέλος του 2023 αναμένεται να λογίζεται και αυτός Έλληνας. Τι ισχύει για την Εθνική Ανδρών.

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και πλέον έχει στα χέρια του το πολυπόθητο ελληνικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι δεν λογίζεται ως ξένος στις υποχρεώσεις του Περιστερίου bwin. Αυτός που αναμένεται πλέον να πάρει σειρά είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο γκαρντ της Ζάλγκιρις έχει κινήσει και αυτός τις αντίστοιχες διαδικασίες με τον αδελφό του. Απλώς ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είχε ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες νωρίτερα. Με τον γκαρντ του Περιστερίου bwin όμως να παίρνει το διαβατήριό του, είναι ξεκάθαρο ότι άνοιξε ο δρόμος και για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος αναμένεται μέχρι το τέλος του 2023 να αποκτήσει και αυτός το σχετικό έγγραφο.

Από την στιγμή που ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο, τότε θα μπορεί να κληθεί και στην Εθνική Ανδρών. Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το καθεστώς συμμετοχής του. Το αν δηλαδή θα λογίζεται ως γηγενής ή ως νατουραλιζέ, αφού είναι ήδη 30 ετών. Με τα ισχύοντα δεδομένα πάντως, ο γκαρντ της Ζάλγκιρις αναμένεται να λογίζεται ως νατουραλιζέ, ένα καθεστώς στο οποίο υπάγονται ήδη οι Τόμας Γουόκαπ και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ