ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: "Συναντήσεις για να ξεκαθαρίσουμε τα γραφειοκρατικά για το ελληνικό διαβατήριο"

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: "Συναντήσεις για να ξεκαθαρίσουμε τα γραφειοκρατικά για το ελληνικό διαβατήριο"
INTIME SPORTS

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου, η οποία θα του δώσει άμεσα τη δυνατότητα συμμετοχής στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών.

Μετά από αρκετά χρόνια, ο μαραθώνιος για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου ολοκληρώνεται για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ -και τον μικρότερο αδελφό του, Ελάιτζα. Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για το φλέγον αυτό ζήτημα στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας πως -από τη δική του πλευρά- υπήρχε πάντοτε η διάθεση και η απαραίτητη πίεση προκειμένου να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Όσο για το γεγονός πως θα πρέπει να "παλέψει" με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ για μια θέση στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις; Δεν έδειξε να προβληματίζεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Είναι κάτι για το οποίο πιέζουμε εδώ και πολύ καιρό. Ξέρεις, είχα κάποιες συναντήσεις γι αυτό τον λόγο όσο είμαι στην Ελλάδα και προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα γραφειοκρατικά. Έχω μόνο αγάπη και σεβασμό για τις ρίζες μου. Γι αυτό ήθελα να πάω στην Ακρόπολη, έστω κι αν είχα ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, για να καταθέσω τον σεβασμό μου και να δω λίγη από την κληρονομιά.

Έχει σπουδαία οργάνωση, που την τρέχει ένας σπουδαίος προπονητής. Αγαπώ τον τρόπο που παίζουν μαζί, αγαπώ τον τρόπο ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) ηγείται και προσφέρει τη δύναμή του σε όλη την ομάδα. Είναι ωραίο να ακολουθείς τα ηγετικά χαρακτηριστικά του.

Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Νικ Καλάθης, την ισορροπία και τον ρυθμό του. Μου αρέσει ο τρόπος που τοποθετείται ο Κώστας Σλούκας μετά τα σκριν πάνω στην μπάλα, του αρέσει να παίρνει τα σουτ μέσης απόστασης. Δεν φοβάται τα μεγάλα σουτ. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι τρομερός σουτέρ.

Δεν θα είναι μια μάχη. Όπως είπα, στην κορυφή της οργάνωσης (της Εθνικής) ξέρουν καλά τι να κάνουν. Όταν έρθει η ώρα να παίξει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, θα είναι αυτός στην πρώτη γραμμή. Αν με χρειαστούν, θα είμαι κι εγώ έτοιμος να παίξω".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ