ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ναβάρο: "Μιλάμε με τον Μαρκ Γκασόλ, 15 χιλιάδες θέσεις το νέο γήπεδο της Μπαρτσελόνα"

Ο Μαρκ Γκασόλ με τη φανέλα των Λέικερς
Ο Μαρκ Γκασόλ με τη φανέλα των Λέικερς © 2021 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Και τον Μαρκ Γκασόλ περιμένουν και νέο γήπεδο 15 χιλιάδων θεατών ετοιμάζουν στην Βαρκελώνη, όπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα το απόγευμα της Τρίτης.

Δύο χρόνια μετά από την τελευταία επαφή με τους δημοσιογράφους, οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα πρόσφεραν την Τρίτη (9/11) δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις στους φίλους της ομάδας και του μπάσκετ γενικότερα.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραδέχθηκε πως υπάρχουν επαφές, αλλά όχι διαπραγματεύσεις, με τον Μαρκ Γκασόλ που γύρισε στην Ευρώπη, έφτασε κοντά στην Ζιρόνα, αλλά παραμένει free agent. "Δεν μας έχει αρνηθεί, ξέρει το ενδιαφέρον μας και θα έχει την τελευταία κουβέντα. Δεν το κρύβω ότι τον θέλω στην ομάδα μας" ήταν η ατάκα του Ναβάρο για τον Ισπανό σέντερ.

Ο Χοζέπ Κούμπελς, από την άλλη, αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο των Καταλανών που αναμένεται να είναι έτοιμο πριν από την έναρξη της σεζόν 2025/25.

"Θέλουμε θα έχει χωρητικότητα 15 χιλιάδων θεατών και να μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20 χιλιάδες ανθρώπους για άλλα events. Πρέπει να πιάσουμε το όριο των 15 χιλιάδων ώστε να διεκδικήσουμε ένα Final Four, αυτή είναι η μίνιμουμ χωρητικότητα που ζητάει η EuroLeague. Προς το παρόν θα επενδύσουμε ένα εκατομμύριο ευρώ για να βελτιώσουμε τους ηλεκτρονικούς πίνακες και το φως, μαζί με μερικά ακόμη σημεία του Παλάου Μπλαουγκράνα" ήταν οι δηλώσεις του υπεύθυνου της ομάδας μπάσκετ.

Το γήπεδο της Μπαρτσελόνα έχει χωρητικότητα 7585 θεατών, άνοιξε τον Οκτώβριο του 1971, ανακαινίστηκε το 1994 και το 2016, σίγουρα όμως δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας, μιας ομάδας που θεωρείται εκ των κορυφαίων σε όλο τον κόσμο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ