ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανικά ΜΜΕ: "Ο Γκασόλ θα παίξει στην Ζιρόνα την σεζόν 2021/22"

Ο Μαρκ Γκασόλ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας
Ο Μαρκ Γκασόλ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας 2019/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μαρκ Γκασόλ φέρεται έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω στο φινάλε της καριέρας του και να τηρήσει μία υπόσχεση που έδωσε πριν μερικά χρόνια, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Ζιρόνα.

Ο Μαρκ Γκασόλ φαίνεται ότι το πήρε απόφαση: Την σεζόν 2021/22 θα αγωνιστεί στην 2η κατηγορία της Ισπανίας με την φανέλα της Ζιρόνα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η καταλανική εφημερίδα "L'Esportiu", με την "AS" να αναπαραγάγει το σχετικό δημοσίευμα

Αυτό που ξεκίνησε ως φήμη μετά την ανταλλαγή που έστειλε τον Γκασόλ από τους Λέικερς στους Γκρίζλις σχετικά με τις σκέψεις του 36χρονου σέντερ να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε - και της οποίας είναι πλέον ιδιοκτήτης - φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο να επιβεβαιωθούν.

Με βάση μάλιστα άλλο δημοσίευμα της "L 'Esportiu", ο Γκασόλ παρακολούθησε το χθεσινό (11/9) φιλικό της Ζιρόνα με την Κορνελία (νίκη με 79-63 για την Ζιρόνα) σε μία ένδειξη όσων θα ακολουθήσουν και είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει την απόφασή του αύριο (13/9), σε μία κίνηση που σίγουρα θα κάνει θόρυβο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ