NBA

Ο Νασίρ Λιτλ των Μπλέιζερς έχασε 9 κιλά σε 3 εβδομάδες λόγω κορονοϊού

Ο Νασίρ Λιτλ των Μπλέιζερς σε αγώνα την σεζόν 2019/20
Ο Νασίρ Λιτλ των Μπλέιζερς AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Νασίρ Λιτλ επέστρεψε στις προπονήσεις των Μπλέιζερς αφού ξεπέρασε τον κορονοϊό. Οι συνέπειες ωστόσο έχουν μείνει στο κορμί του, αφού έχασε 9 κιλά σε τρεις εβδομάδες.

Ο Νασίρ Λιτλ έχει να πει μερικά πράγματα για τον κορονοϊό. Και μάλλον έχει να πει πολλά περισσότερα από αρκετούς που εξακολουθούν να τον υποτιμούν, αφού πέρασε την ασθένεια με πολύ άσχημα συμπτώματα.

Ο φόργουορντ των Μπλέιζερς επέστρεψε πλέον στις προπονήσεις - έστω και ατομικές προς το παρόν - αλλά αφού πρώτα χρειάστηκε επί 20 μέρες να ταλαιπωρηθεί από τον ιό. Πόσο ταλαιπωρήθηκε; Τόσο που έχασε 9 κιλά σε 3 εβδομάδες, από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου που βρέθηκε - επιτέλους - αρνητικός.

Ο Λιτλ παραχώρησε συνέντευξη στο "Athletic" και με την κουβέντα να πηγαίνει σε αυτά που βίωσε δεν έκρυψε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση. "Δεν θέλω να ακουστώ περίεργος, αλλά από ένα σημείο και μετά απλώς δεν θες να νιώθεις τίποτα" δήλωσε χαρακτηριστικά για την περιπέτειά του ο Λιτλ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Ήταν πολύ άσχημα τα πάντα και απλώς παρακαλούσα να τελειώσει όλο αυτό. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα πόνου. Η μέση μου πονούσε, οι πονοκέφαλοι ήταν τραγικοί. Δεν μπορούσα να φάω τίποτα".

Ο Λιτλ τόνισε στην συνέχεια ότι σταδιακά έχασε την αίσθηση της γεύσης και μετά της όσφρησης, ενώ οι πονοκέφαλοι δεν σταματούσαν. "Ολο αυτό σε κουράζει. Αμφισβητείς τον εαυτό σου. Αναρωτιόμουν αν θα ξαναπαίξω μπάσκετ, αν θα είμαι ο ίδιος παίκτης. Όλο αυτό επηρεάζει και το μυαλό σου".

Τέλος καλό, όλα καλά πάντως πλέον για τον Λιτλ, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά. Δεν πρόκειται πάντως να βιαστεί να επιστρέψει, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό που προέχει είναι η υγεία του. Όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ