NBA

Νας για την εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς: "Είναι ωραίο να βλέπω παίκτες που ήταν εκτός ροτέισον να αρπάζουν την ευκαιρία"

Ο τεχνικός των Νετς, Στιβ Νας
Ο τεχνικός των Νετς, Στιβ Νας Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Ο Στιβ Νας δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς στην νίκη των Νετς επί των Μπακς (115-107) στο Game 1 της σειράς, λέγοντας ότι άρπαξε την ευκαιρία.

Ο Μάικ Τζέιμς άρπαξε την ευκαιρία στο Game 1 των Νετς με τους Μπακς (νίκη με 115-107 για το Μπρούκλιν). Και ο Στιβ Νας φρόντισε να πει έναν καλό λόγο για τον έμπειρο γκαρντ.

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να τίθεται εκτός αγώνα έπειτα από μόλις 43 δευτερόλεπτα, ο Μάικ Τζέιμς βγήκε μπροστά προσφέροντας 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής, με τον προπονητή των Νετς να ρωτάται σχετικά και να πλέκει το εγκώμιο του έμπειρου γκαρντ.

"Περιμένουμε από όλα τα παιδιά να βοηθήσουν και σήμερα έγινε ακριβώς αυτό. Μας συμβαίνει όλη την χρονιά να χάνουμε κάποιον παίκτη και κάποιος άλλος να βγει μπροστά." δήλωσε αρχικά ο Νας, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Ποιος το περίμενε πριν τον αγώνα ότι θα έπαιζε 30 λεπτά ο Μάικ. Σκόραρε, πήρε ριμπάουντ, έβγαλε φάσεις, πάλεψε. Είναι ωραίο να βλέπω παίκτες που είναι εκτός ροτέισον να αρπάζουν την ευκαιρία, να βγαίνουν μπροστά και να παίζουν καλά".

Θυμηθείτε το καλό ξεκίνημα Μάικ Τζέιμς στο παιχνίδι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ