ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ναν: "Θα συζητήσω με την οικογένειά μου για το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό"

Ναν: "Θα συζητήσω με την οικογένειά μου για το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό"
PRINTSCREEN

Στην NOVA μίλησε ο Κέντρικ Ναν λίγο πριν από την ένραξη των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε φυσικά και στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.

Ο Κέντρικ Ναν παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της EuroLeague. Όπως ήταν φυσικό, ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε και σχετικά με το αν θα ανενώσει τη συνεργασία του με τους πράσινους και τόνισε πως είναι κάτι το οποίο πρέπει να συζητήσει με την οικογένειά του, ωστόσο, προτεραιότητά του σε αυτή τη φάση αποτελεί η κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τα playoffs με τη Μακάμπι: "Θα είναι συναρπαστική η ατμόσφαιρα αύριο. Η προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ καλή. Είμαστε προετοιμασμένοι για την αυριανή αναμέτρηση και την σειρά. Ξέρουμε ότι χάσαμε δύο ματς φέτος από τη Μακάμπι νωρίς στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι για αύριο. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι διασκεδαστικό. Δεν προγραμματίζω να αφήσω τη Μακάμπι να έρθει στο ΟΑΚΑ και να μας κερδίσει. Αναμένω να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Για την "κόντρα" με τον Γουέιντ Μπάλντουιν: "Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Μπόλντουιν. Είναι απλά ο ανταγωνισμός. Λίγη συζήτηση στα social media το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Είναι διασκεδαστικό και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Ο Γουέιντ έχει κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος μέχρι τώρα. Προφανώς αυτό που έγραψα δημιούργησε μία σπίθα, εκείνος είδε όλη την έκταση που πήρε το θέμα, οπότε είμαι προετοιμασμένος να τον δω να παίζει το καλύτερο του μπάσκετ".

Για τις ιδιαιτερότητες των αγώνων στα playoffs: "Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε. Παίξαμε μια φορά σε άδειο γήπεδο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αλλά ναι, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, να σταματήσουμε αυτά που κάνει καλά η Μακάμπι και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση".

Για το σημείο κλειδί: "Φυσικά και η άμυνα είναι το κλειδί. Όπως ξέρουμε έχουν δύο τρομερούς combo guard, τους Μπόλντγουιν και Μπράουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν έτοιμοι για να παίξουν, διαθέτουν εμπειρία, οπότε περιμένουμε το καλύτερο τους μπάσκετ, όμως θα είμαστε έτοιμοι αμυντικά".

Για το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό: "Ακόμη περιμένω. Πρέπει να το συζητήσω με την οικογένεια μου πρώτα, θέλω να τελειώσω την σεζόν συγκεντρωμένος και να καταφέρω να κατακτήσω την κούπα της EuroLeague".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ