NBA

Νάγκετς: Ρήξη χιαστού ο Ντόζιερ

Ο Πι Τζέι Ντόζιερ με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Πι Τζέι Ντόζιερ με την φανέλα των Νάγκετς 2021 DAVID ZALUBOWSKI/AP PHOTO

Ο τραυματισμός του Πι Τζέι Ντόζιερ στο αριστερό γόνατο αποδείχθηκε τελικά σοβαρός, με την ομάδα να ανακοινώνει ότι υπέστη ρήξη χιαστού.

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τους Νάγκετς. Το Ντένβερ έχει εκτός δράσης τους Τζαμάλ Μάρεϊ, Μάικλ Πόρτερ και Νίκολα Γιόκιτς και πρόσθεσε και τον Πι Τζέι Ντόζιερ στη σχετική λίστα. Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε σηκωτός από το γήπεδο στον αγώνα του Ντένβερ με τους Μπλέιζερς, όταν προσγειώθηκε άτσαλα με όλο του το βάρος στο πόδι του, με αποτέλεσμα να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ. Μία μέρα μετά οι Νάγκετς ανακοίνωσαν πως υπέστη ρήξη χιαστού.

Το διάστημα της απουσίας του δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο θα είναι πολύμηνο ενώ σε 18 ματς που αγωνίστηκε με τους Νάγκετς είχε μέσο όρο 5.4 πόντους με 3.6 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.

Δείτε το VIDEO του τραυματισμού του. Προσοχή, σκληρή εικόνα:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ