NBA

Νάγκετς: Άσχημο πέσιμο και φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Ντόζιερ

Νάγκετς: Άσχημο πέσιμο και φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Ντόζιερ
PRINTSCREEN

Ο Πι Τζέι Ντόζιερ των Νάγκετς είχε μία άσχημη πτώση στο παρκέ και εκφράζονται φόβοι ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα στο Ντένβερ.

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τους Νάγκετς. Το Ντένβερ έχει εκτός δράσης τους Τζαμάλ Μάρεϊ, Μάικλ Πόρτερ και Νίκολα Γιόκιτς. Και είναι πολύ πιθανό να έχασε και τον Πι Τζέι Ντόζιερ.

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε σηκωτός από το γήπεδο στον αγώνα του Ντένβερ με τους Μπλέιζερς (νίκη με 119-100 του Πόρτλαντ), όταν προσγειώθηκε άτσαλα με όλο του το βάρος στο πόδι του, με αποτέλεσμα να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του Ντόζιερ, ωστόσο μία ματιά στο ριπλέι της φάσης αρκεί για να καταλάβει ότι εκτός απροόπτου έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

Δείτε το VIDEO του τραυματισμού του. Προσοχή, σκληρή εικόνα:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ