ΠΑΟΚ

Νάγκετς για Βεζένκοφ

Νάγκετς για Βεζένκοφ
Βεζένκοφ

Ο Ραφάλ Τζουκ, σκάουτερ των Ντένβερ Νάγκετς βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού της Κανήθου της Χαλκίδας στο παιχνίδι Ικάρου-Άρη για λογαριασμό του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Στις κερκίδες του κλειστού της Κανήθου της Χαλκίδας στο παιχνίδι Ικάρου-Άρη βρέθηκε για λογαριασμό του Αλέξανδρου Βεζένκοφ ο σκάουτερ των Ντένβερ Νάγκετς Ραφάλ Τζουκ.

Ο Τζουκ κατάγεται από την Πολωνία, είναι 21 ετών και έχει το προνόμιο να αποτελεί από τον περασμένο Αύγουστο όταν και προσλήφθηκε από τους Μπακς το νεαρότερο σκάουτερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Κατά την παρουσία του χθες στο κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα φρόντισε να γεμίσει με σημειώσεις το μπλοκάκι του στα όσα ξεχώρισε από τον Βεζάενκοφ που μεταξύ άλλων έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, παραμένει σε τροχιά 6άδας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Σπύρο Μούρτο να αναφέρθηκε με αισιοδοξία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

"Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει προγραμματισμός, προκειμένου να δώσουμε κάποια φιλικά ή να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία. Δεν ξέρω τι υπάρχει στο πρόγραμμα για να κρατηθεί αυτός ο ρυθμός. Δεν νομίζω να μας επηρεάσει. Αντίθετα πιστεύω ότι θα ξεκουραστούμε και θα είμαστε πιο φρέσκοι στον αγώνα με τα Τρίκαλα, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ