NBA

Μυστήριο με τον θάνατο του Ντάριους Μόρις, δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία του TMZ

Los Angeles Lakers guard Darius Morris, left, talks with forward Metta World Peace during the first half of their NBA basketball game against the Houston Rockets, Sunday, Nov. 18, 2012, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers guard Darius Morris, left, talks with forward Metta World Peace during the first half of their NBA basketball game against the Houston Rockets, Sunday, Nov. 18, 2012, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του Ντάριους Μόρις.

Η είδηση του θανάτου του Ντάριους Μόρις σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ο 33χρονος πρώην παίκτης των Λέικερς, των Σίξερς, των Κλίπερς, των Γκρίζλις, των Νετς, αλλά και της Ενισέι Κράσνογιαρσκ και της Γκραβελίν "έφυγε" στις 2 και όχι στις 3 Μαΐου όπως αρχικά ανακοινώθηκε, ωστόσο ακόμη δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Το TMZ υποστήριξε ότι η σορός του βρέθηκε στην περιοχή του Λος Άντζελες, ακόμη κι αυτή η πληροφορία ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Στο NBA ο ύψους 1μ.93 Μόρις είχε 3.3 πόντους και 1.4 ασίστ ανά 11.1 λεπτά σε 132 αγώνες από το 2011 έως το 2015, πριν ο δρόμος τον οδηγήσει στη G-League, στην Κίνα, στη Ρωσία και στη Γαλλία. Από τα παρκέ αποσύρθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η τελευταία δημοσίευσή του στο Instagram έγινε στις 29 Νοεμβρίου του 2021.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ