NBA

Μυστήριο με τον Χατσιμούρα στην Ουάσινγκτον, ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται ο 23χρονος Ιάπωνας των Γουίζαρντς

Μυστήριο με τον Χατσιμούρα στην Ουάσινγκτον, ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται ο 23χρονος Ιάπωνας των Γουίζαρντς
2021 AP PHOTO/NICK WASS

Τι συμβαίνει με τον Ρούι Χατσιμούρα; Και όμως, ουδείς ξέρει την αλήθεια, εκτός ίσως από κάποιους παράγοντες των Γουίζαρντς. Διαβάστε για το μυστήριο με τον 23χρονο Ιάπωνα φόργουορντ.

Μετά από δύο καλές σεζόν στο ΝΒΑ (13.5 πόντοι, 6.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ ανά 30.1 λεπτά την περίοδο 2019/20 και 13.8 πόντοι, 5.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 31.5 λεπτά την περασμένη χρονιά), ο Ρούι Χατσιμούρα δεν έχει πατήσει ακόμη παρκέ στην τρέχουσα σεζόν. Και το χειρότερο είναι πως ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει με τον Ιάπωνα φόργουορντ, που δεν προπονείται στην Ουάσινγκτον!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κουίντον Μέγιο, ο Χατσιμούρα ζήτησε στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη να απουσιάσει από το training camp και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, δεν έχει επαφή με τους συμπαίκτες του, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν βρίσκεται σε επαφή με τους παράγοντες του οργανισμού. Ο προπονητής, Γουές Άνσελντ, εξήγησε πριν από μερικές ημέρες πως δεν υπάρχει πλάνο για την ακριβή επιστροφή του Χατσιμούρα στις υποχρεώσεις των Γουίζαρντς και το μυστήριο συνεχίζεται.

"Αντιμετωπίζοντας τον ελέφαντα στο δωμάτιο: Που είναι ο Ρούι Χατσιμούρα;" αναρωτιέται ο Κουίντον Μέγιο στο κείμενό του, με ανώνυμη πηγή να αναφέρει πως: "Το όνομά του είναι κάτι σαν ταμπού εδώ πέρα, δεν θέλει κανείς να μιλήσει για εκείνον ή για ό,τι έχει σχέση με εκείνον. Δεν τον έχουμε δει, ίσως προπονείται αργά τις νύχτες, σίγουρα πάντως δεν έχουμε ιδέα για το τι συμβαίνει με την περίπτωσή του".

TAGS NBA ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ