ΕΣΑΚΕ

MVP της α' φάσης των πλέι οφ ο Σμιθ

MVP της α' φάσης των πλέι οφ ο Σμιθ
Σμιθ-Πανελλήνιος INTIME SPORTS

Ο Ντέβιν Σμιθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της α΄φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος

O πάουερ φόργουορντ του Πανελληνίου συγκέντρωσε 62 ψήφους, στην ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα στους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο Σμιθ άφησε στη δεύτερη θέση, με 34 ψήφους τον Τζος Τσίλντρες του Ολυμπιακού, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος, του Αμαρουσίου με 20 ψήφους.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: Ντέβιν Σμιθ (Πανελλήνιος) 62, Τζος Τσίλντρες (Ολυμπιακός) 34, Μιχάλης Πελεκάνος (Μαρούσι) 20, Μπίλι Κις (Μαρούσι) 18, Μανώλης Παπαμακάριος (Πανελλήνιος) 12, Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) 9, Κώστας Καϊμακόγλου (Μαρούσι) 8, Κώστας Χαραλαμπίδης (Πανελλήνιος) 5, Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός) 3, Ρόντρικ Μπλάκνεϊ (Πανελλήνιος) 3, Λάζαρος Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ) 2,
Μιλένκο Τέπιτς (Παναθηναϊκός) 1, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (Ολυμπιακός) 1, Μάριος Μπατής (Μαρούσι) 1, Ρόντρικ Μπλάκνεϊ (Πανελλήνιος) 1.

Ο Ντέβιν Σμιθ, με αφορμή την ανάδειξή του σε COSMOTE MVP της α’ φάσης των πλέι οφ, ανέφερε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα σε πολυτιμότερο παίκτη της πρώτης φάσης των πλέι οφ, αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος που η ομάδα μου κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προκριθεί στα ημιτελικά.

Η δουλειά που γίνεται είναι ομαδική, οπότε το βραβείο δεν το αξίζω μόνο εγώ, αλλά όλος ο Πανελλήνιος. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της".







TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ