EUROLEAGUE

MVP ο Ροντρίγκεθ

MVP ο Ροντρίγκεθ

Ο αρχηγός της Ουνικάχα Μάλαγα, Μπέρνι Ροντρίγκεθ, κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους 24 πόντους και τις 10 ασίστς του στη νίκη με 104-83 επί της Βίρτους Ρόμα.

Ο βετεράνος γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται φέτος για 10η σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την ομάδα της γενέτειράς του, ήταν ο καταλύτης στη νίκη επί των Ιταλών, έχοντας 6/9 τρίποντα, καθώς επίσης 5 ριμπάουντς και 3 κλεψίματα, φτάνοντας έτσι τους 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ρεκόρ Ευρωλίγκας στις 4 πρώτες αγωνιστικές).

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ραντόσεβιτς της Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ παρά την ήττα με 84-71 από τη Σολέ, με τον άσο των Κροατών να σημειώνει 19 πόντους και να μαζεύει 10 ριμπάουντς, μαζεύοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά στην τρίτη θέση, αυτήν την μοιράζεται ο σέντερ του Ολυμπιακού Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς μαζί με τον Μίρζα Μπέγκιτς της Ζαλγκίρις Κάουνας και τον Γιόνας Μασιούλις της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, με όλους τους παίκτες να έχουν 28 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Νεστέροβιτς πέτυχε 18 πόντους χωρίς να χάσει ούτε ένα σουτ (8/8 δίποντα και 2/2 βολές), πήρε 6 ριμπάουντς και έκανε 3 κοψίματα, στη νίκη των "ερυθρολεύκων" με 86-78 επί της Σαρλερουά.

Ο Μπέγκιτς είχε και αυτός 18 πόντους χάνοντας μόνο ένα σουτ, παίρνοντας 6 ριμπάουντς και κάνοντας 2 κοψίματα στη νίκη της Ζαλγκίρις με 92-88 επί της Κάχα Λαμποράλ.

Όσο για τον "τρίτο της παρέας" Μασιούλις, σημείωσε 26 πόντους, είχε 7 ριμπάουντς και 3 ασίστς στη νίκη της ομάδας του Μιλάνου με 80-69 επί της Βαλένθια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ