EUROCUP

MVP ο Γκούροβιτς

MVP ο Γκούροβιτς
Γκούροβιτς

Για δεύτερη φορά φέτος, MVP της αγωνιστικής στο ULEB Cup, αναδεικνύεται ο Μίλαν Γκούροβιτς

Χάρη στους 34 πόντους (έχει σημειώσει άλλες δύο φορές τόσους, στη φετινη διοργάνωση) και τα πολύ καλά ποσοστά του (8/12 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 12/12 βολές), ο πρώην παίκτης του Περιστερίου, συγκέντρωσε 36 βαθμούς, στο σύστημα αξιολόγησης index.

Επιπλέον, μάζεψε 5 ριμπάουντ, έκανε 1 κλέψιμο, ενώ κέρδισε και 7 φάουλ από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Για τρίτη φορά εφέτος, ο Γκούροβιτς αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής και έχει 31 πόντους μέσο όρο.

Τα περισσότερα ριμπάουντ μάζεψε την πέμπτη αγωνιστική, ο Αντεμόλα Οκουλάγια της Κίμκι (10), αλλά στον σχετικό πίνακα πρώτος παραμένει ο Ταρίκ Κίρκσαϊ της Νανσί με 10,8, μέσο όρο ανά αγώνα.

Τις περισσότερες ασίστ (8) μοίρσαν οι Λούνι Κούπερ της Στρασμπούρ και Αλεκσάνταρ Ράσιτς της Ζελέζνικ και πρώτος στον σχετικό πίνακα είναι ο πρώην παίκτης του Αρη και νυν της Μπάμπεργκ, Ντε Χουάν Κόλινς με 5,8 ασίστ μέσο όρο.

Ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς της Ούνιξ Καζάν, "φιλοδώρησε" με 5 κοψίματα τους αντιπάλους (ΑΕΚ), την ώρα που πρώτος στον πίνακα των κοψιμάτων είναι ο Σαρόν Φορντ της Αλμπα Βερολίνου με 3,6 μπλοκ μέσο όρο ανά αγώνα.

Τέλος, ο Λαμόντ Τζόουνς της Λουκόιλ Ακαντέμικ έκανε 4 κλεψίματα. Πρώτος στον πίνακα των κλεψιμάτων είναι ο Τζορτζ Εβανς της Ντέξια Μονς με 3,4 μ.ο. ανά αγώνα.

Το μοναδικό νταμπλ-νταμπλ αυτή την εβδομάδα πέτυχε ο MVP της κανονικής περιόδου πέρυσι, Μάριο Οστιν, της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, ο οποίος είχε συγκομιδή 18 πόντους και 11 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη επί της Αλμπα.













TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ