MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Τον Νοέμβριο θα ανακοινωθούν οι τέσσερις χώρες που θα διοργανώσουν τα προολυμπιακά τουρνουά

MundoBasket 2023: Τον Νοέμβριο θα ανακοινωθούν οι τέσσερις χώρες που θα διοργανώσουν τα προολυμπιακά τουρνουά
FIBA

Η FIBA ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι οι χώρες που θα φιλοξενήσουν τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά θα γίνουν γνωστές τον Νοέμβριο.

Το MundoBasket 2023 ολοκληρώνεται και οι χώρες που απέτυχαν να πάρουν ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (2024) θα το διεκδικήσουν στα 4 προολυμπιακά τουρνουά που θα γίνουν το διάστημα 2-7 Ιουλίου. Και, όπως ενημέρωσε η FIBA, οι χώρες που θα τα διοργανώσουν θα γίνουν σχετικά άμεσα γνωστές.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, η ανακοίνωση των τεσσάρων χωρών που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες θα γίνει τον Νοέμβριο. Υπενθυμίζεται ότι - όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Καβαλιεράτος - το κόστος για την διεξαγωγή ενός προολυμπιακού τουρνουά ανέρχεται στα 2.7 εκατ. ευρώ, με την ΕΟΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει έναν όμιλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προς το παρόν το Μαυροβούνιο είναι η πρώτη χώρα που έχει ήδη εκδηλώσει την επιθυμία να φιλοξενήσει έναν από τους τέσσερις ομίλους.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ