MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Το Μαυροβούνιο θα διεκδικήσει όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά

MundoBasket 2023: Το Μαυροβούνιο θα διεκδικήσει όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά
FIBA.BASKETBALL

Στο Μαυροβούνιο πιστεύουν στις πιθανότητες της ομάδας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σε βαθμό που αποφασίστηκε να διεκδικήσει η χώρα την διεκδίκηση ενός ομίλου του προολυμπιακού τουρνουά.

Το Μαυροβούνιο κατέκτησε την 11η θέση στο MundoBasket και είχε σε γενικές γραμμές καλή παρουσία, όντας ανταγωνιστικό στα περισσότερα παιχνίδια του. Αυτό φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη όλων, σε βαθμό που τελικά η χώρα θα διεκδικήσει έναν όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Όπως έγινε γνωστό από τα πλέον επίσημα χείλη - αυτά του πρωθυπουργού της χώρας, Ντίταν Αμπάζοβιτς - το Μαυροβούνιο θα προσπαθήσει να φέρει έναν από τους τέσσερις ομίλους στην χώρα, θέλοντας να αυξήσει τις πιθανότητες της ομάδας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει συστήματος διεξαγωγής, θα διεξαχθούν 4 προολυμπιακά τουρνουά, σε 4 διαφορετικές χώρες. Σε κάθε τουρνουά θα πάρουν μέρος 6 ομάδες και η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ