ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των Σέρβων φιλάθλων για την πρόκριση στον τελικό

MundoBasket 2023: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των Σέρβων φιλάθλων για την πρόκριση στον τελικό
PRINTSCREEN

Η Σερβία είναι στον μεγάλο τελικό του MundoBasket 2023 και οι Σέρβοι χάρηκαν με την ψυχή τους την παρουσία της χώρας τους στον αγώνα που θα κρίνει τον νέο πρωταθλητή κόσμου.

Η Σερβία με μία μεγάλη εμφάνιση υπέταξε τον Καναδά και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του MundoBasket 2023, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο με μία εκ των ΗΠΑ και Γερμανία.

Οι Σέρβοι φίλαθλοι χάρηκαν με την ψυχή τους την πρόκριση της ομάδας τους, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στους πανηγυρισμούς όσων είχαν την ευκαιρία να δώσουν το παρών στην Μανίλα.

Ο ενθουσιασμός είναι ευδιάκριτος και αναδεικνύεται στις εικόνες τον πανηγυρισμών μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού της Σερβίας με τον Καναδά.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ