MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Ο Ριβς δεν ήξερε ότι οι ΗΠΑ προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

MundoBasket 2023: Ο Ριβς δεν ήξερε ότι οι ΗΠΑ προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
FIBA.BASKETBALL

Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν από τη Λιθουανία, αλλά προκρίθηκαν στα προημιτελικά του MundoBasket 2023 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ως μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Αμερικής, γεγονός που αγνοούσε πλήρως ο Όστιν Ριβς.

Μετά τον Άντονι Έντουαρντς που δεν ήξερε ότι η Εθνική ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στη φάση των ομίλων του MundoBasket 2023, μερικές ημέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά, αδιάβαστος πιάστηκε και ο Όστιν Ριβς, καθώς παραδέχτηκε την άγνοιά του σχετικά με την πρόκριση της Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

"Προκριθήκαμε την Κυριακή; Δεν το ήξερα αυτό. 'Ημασταν ταραγμένοι από την ήττα (κόντρα στη Λιθουανία), αλλά είναι ωραίο που το ακούω αυτό. Αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και χαιρόμαστε που τον πετύχαμε. Παρά ταύτα, είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το τουρνουά", είπε ενδεικτικά ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς μιλώντας σε σερβικό μέσο.

Θυμίζουμε πως τόσο οι ΗΠΑ, όσο και ο Καναδάς εξασφάλισαν την παρουσία τους στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του MundoBasket, ως οι δύο καλύτερες ομάδες από τη ζώνη της Αμερικής, αφού καμία άλλη ομάδα από αυτή την ήπειρο δεν μπόρεσε να μπει στην οκτάδα του Παγκοσμίου.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ