ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023: Ο Άντονι Έντουαρντς δήλωσε άγνοια για το Ελλάδα - ΗΠΑ στη μεγάλη διοργάνωση

United States' Anthony Edwards dunks against Puerto Rico during the first half of an exhibition basketball game Monday, Aug. 7, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
United States' Anthony Edwards dunks against Puerto Rico during the first half of an exhibition basketball game Monday, Aug. 7, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) JOHN LOCHER ASSOCIATED PRESS

Ελλάδα και ΗΠΑ κοντραρίστηκαν σε φιλικό στο Άμπου Ντάμπι, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και στους ομίλους του MundoBasket 2023, με τον Άντονι Έντουαρντς ωστόσο να δηλώνει άγνοια για αυτό το γεγονός.

Η Εθνική Ανδρών αντιμετώπισε τις ΗΠΑ σε φιλικό στο Άμπου Ντάμπι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το MundoBasket 2023, με τον παίκτη των Αμερικανών, Άντονι Έντουαρντς να δηλώνει στο "The Athletic" πως δεν γνώριζε πως οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν σε λίγες μέρες στην μεγάλη μπασκετική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ο Έντουαρντς, ο οποίος ήταν και μεταξύ των διακριθέντων στο χθεσινό φιλικό (18/8) με 21 πόντους (3 τρίποντα και 4 ριμπάουντ), εξέφρασε την άγνοιά του λέγοντας: "Δεν ήξερα καν ότι θα ξαναπαίξουμε σε δέκα μέρες, αλλά θα είναι ωραίο, θα είναι καλύτερο παιχνίδι".

Θυμίζουμε πως η εθνική ΗΠΑ επικράτησε στο φιλικό του Άμπου Ντάμπι επί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 108-86, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το ματς του Group C του MundoBasket 2023 στις 28 Αυγούστου.

Το SPORT24 και η Stoiximan πηγαίνουν μαζί στα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας για το Μουντομπάσκετ

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ