MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Με Βούτσεβιτς και Ντούμπλιεβιτς η δωδεκάδα του Μαυροβουνίου

MundoBasket 2023: Με Βούτσεβιτς και Ντούμπλιεβιτς η δωδεκάδα του Μαυροβουνίου
FIBA

Με τα μεγάλα του ονόματα θα παραταχθεί το Μαυροβούνιο στο MundoBasket 2023, με τους 12 παίκτες που θα δώσουν το παρών στη μεγάλη διοργάνωση, να γίνονται γνωστοί.

"Πάνοπλο" θα κατέβει το Μαυροβούνιο στο MundoBasket 2023, με την τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου να γίνεται γνωστή.

Το παρών στο ρόστερ δίνουν κανονικά οι Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Νίκολα Βούτσεβιτς, που ενδέχεται να βρεθούν στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας, καθώς ο όμιλος του Μαυροβουνίου διασταυρώνεται με εκείνον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά η δωδεκάδα: Νίκολα Ιβάνοβιτς, Κέντρικ Πέρι, Ιγκόρ Ντρόμπνιακ, Πέταρ Πόποβιτς, Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς, Αντρίγια Σλάβκοβιτς, Ντίνο Ράντοντσιτς, Αλέκσα Ίλιτς, Νεμάνια Ράντοβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Θυμίζουμε πως το Μαυροβούνιο βρίσκσεται στο Group D, μαζί με Αίγυπτο, Μεξικό και Λιθουανία, με τον συγκεκριμένο όμιλο να διασταυρώνεται με το Group C που βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας.

Το SPORT24 και η Stoiximan πηγαίνουν μαζί στα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας για το Μουντομπάσκετ

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ