MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023 - Ισπανία: Παγωμάρα με Ντίαθ, έχει πρόβλημα στο γόνατο

Ο Άλμπερτο Ντίαθ
Ο Άλμπερτο Ντίαθ FIBA

Ανησυχία στην Ισπανία ενόψει του MundoBasket 2023, αφού ο Αλμπέρτο Ντίαθ αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στην διοργάνωση θεωρείται αμφίβολη.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την Ισπανία ενόψει του MundoBasket 2023. Πάνω που οι Ισπανοί πήγαν να χαρούν με την επιστροφή των Γκαρούμπα και Γιουλ στο φιλικό με τον Καναδά (ήττα με 80-85), ήρθαν τα μαντάτα για τον Αλμπέρτο Ντίαθ να "παγώσει" τα χαμόγελα.

Όπως έγινε γνωστό μετά το παιχνίδι, ο αμυντικός εξολοθρευτής των Ισπανών αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που αγωνίστηκε μόλις 4 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα κόντρα στον Καναδά.

Σε περίπτωση που ο Ντίαθ δεν καταφέρει να αγωνιστεί στην διοργάνωση, τότε οι Ισπανοί θα μείνουν με μοναδικό καθαρό πόιντ γκαρντ τον 19χρονο Χουάν Νούνιεθ της Ουλμ, κάτι που σημαίνει πως είτε θα πρέπει να κατέβει μία θέση ο Σέρχιο Γιουλ, είτε να κληθεί άλλος πλέι-μέικερ.

SPORT24 και Stoiximan πηγαίνουν μαζί στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας λίγες ημέρες πριν την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ