MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, ΗΠΑ - Γερμανία: Ο Ομπστ έριξε στο παρκέ τον Χαλιμπέρτον κι έβαλε τρίποντο - μαχαιριά από τη γωνία

MundoBasket 2023, ΗΠΑ - Γερμανία: Ο Ομπστ έριξε στο παρκέ τον Χαλιμπέρτον κι έβαλε τρίποντο - μαχαιριά από τη γωνία
PRINTSCREEN

Ο Αντρέας Ομπστ ήταν ένας από τους ήρωες της Γερμανίας, στην τεράστια νίκη επί των ΗΠΑ. Δείτε το τρίποντο που πέτυχε 1'14" πριν το φινάλε, αφού πρώτα ξάπλωσε στο παρκέ τον Χαλιμπάρτον.

Απίθανα πράγματα από τη Γερμανία. Απίθανα πράγματα και από τον Αντρέας Ομπστ. Ο 27χρονος γκαρντ της Μπάγερν, που έγινε ευρ'εως γνωστός στο ελληνικό κοινό μετά τη μεγάλη περσινή του εμφάνιση απέναντι στην Εθνική Ελλάδας στο EuroBasket 2023 χτύπησε ξανά.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Αυτή τη φορά θύμα του ήταν ο ΗΠΑ. Ο Ομπστ έβαλε 24 πόντους (2/3 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 8/9 βολές) απέναντι στην ομάδα του Στιβ Κερ και συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση των Γερμανών στον μεγάλο τελικό του MundoBasket 2023. Μάλιστα, το τρίποντο που έβαλε 1'14" πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης στη MOA Arena, αφού πρώτα είχε ξαπλώσει στο παρκέ τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ήταν εξέχουσας σημασίας για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Δείτε την Game Night:

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ