MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Η FIBA έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στους δημοσιογράφους για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Τζακάρτα

MundoBasket 2023: Η FIBA έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στους δημοσιογράφους για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Τζακάρτα
Το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2023. FIBA

Μεγάλο το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Τζακάρτα, εκεί όπου διεξάγονται δύο όμιλοι του MundoBasket 2023. Το μήνυμα που έστειλε η FIBA στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην περιοχή για το τουρνουά.

Προβλήματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης παρατηρούνται στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, εκεί όπου διεξάγονται οι όμιλοι G (σσ. Ιράν, Ισπανία, Ακτή Ελεφαντοστού, Βραζιλία) και H (σσ. Καναδάς, Λετονία, Γαλλία και Λίβανος) του MundoBasket 2023.

Για αυτό ακριβώς το λόγο, η FIBA έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν εκεί τη διοργάνωση, συνιστώντας τους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και την παραμονή σε εξωτερικούς χώρους.

"Αγαπητοί εκπρόσωποι του Τύπου. Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει φτάσει σε τρομερά επίπεδα στην Τζακάρτα σήμερα. Τα τωρινά επίπεδα ποιότητας του αέρα ενδέχεται να επηρεάσουν την υγεία σας.

Πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα αναπνοής, ξηρό βήχα και πόνο στο στήθος. Να αποφύγετε τις εξωτερικές δραστηριότητες και να μείνετε στο ξενοδοχείο", ανέφερε το σχετικό μήνυμα των διοργανωτών.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ