MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Γκούντουριτς: "Είναι στο αίμα μας να παλεύουμε μέχρι τέλους, δεν έχει σημασία ποιος λείπει"

MundoBasket 2023, Γκούντουριτς: "Είναι στο αίμα μας να παλεύουμε μέχρι τέλους, δεν έχει σημασία ποιος λείπει"
FIBA.BASKETBALL

Περήφανος για τη Σερβία δήλωσε ο Μάρκο Γκούντουριτς. Περήφανος για την ομάδα που απέδειξε περίτρανα ότι την ιστορία την γράφουν οι παρόντες.

Την ιστορία την γράφουν οι παρόντες. Αυτό επέδειξε η Εθνική Σερβίας, που παρότι κατέβηκε στο MundoBasket 2023 χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς, χωρίς τον Βασίλιε Μίτσιτς, χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς, χωρίς τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, κι άλλους σπουδαίους παίκτες, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να ανέβει και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Όπως και να έχει, σίγουρα άπαντες είναι περήφανοι για την αυτή την προσπάθεια. Σε αυτό επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη επί του Καναδά και ο Μάρκο Γκούντουριτς.

"Σπουδαίο το συναίσθημα, είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα. Όμως πρέπει να αναφέρω ξανά τον συμπαίκτη μας που είναι ακόμη στο νοσοκομείο και παλεύει. Ελπίζω ότι θα τον δούμε σύντομα μαζί μας, ελπίζω ότι θα αισθάνεται λίγο καλύτερα τώρα που ξέρει ότι θα έχει ένα μετάλλιο. Ξέρω ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό, ελπίζω να είναι χαρούμενος απόψε.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Δεν έχει σημασία ποιος λείπει, έχει σημασία ποιος είναι εδώ και φοράει τη φανέλα. Δεν τα παρατάμε ποτέ, παλεύουμε μέχρι το τέλος, είναι στο αίμα μας. Εκπροσωπούμε τις οικογένειές μας, είδατε τον κόσμο μας εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι γίνεται στη Σερβία.

Ειλικρινά, δεν έχει σημασία ποιοι απουσιάζουν, αλλά αυτοί που είναι εδώ να δίνουν το 100%. Φυσικά και θυμάμαι τον τελικό του 2002, ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Είναι το μεγαλύτερο ματς της ζωής μας. Είναι τα πάντα για εμάς", είπε ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ