MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Έβαλε τα κλάματα ο Αβράμοβιτς: "Παλέψαμε για αυτούς που λείπουν κι αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον"

MundoBasket 2023, Έβαλε τα κλάματα ο Αβράμοβιτς: "Παλέψαμε για αυτούς που λείπουν κι αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον"

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς ήταν κομβικός στη νίκη της Σερβίας επί του Καναδά στα ημιτελικό του MundoBasket 2023 και λύγισε on-air μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του έκανε ο Αλέκσα Αβράμοβιτς. Ο γκαρντ της Παρτίζαν βοήθησε τα μέγιστα τη Σερβία να υποτάξει τον Καναδά και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του MundoBasket 2023.

Μετά το φινάλε του σπουδαίου αυτού ματς, ο 28χρονος αθλητής ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας στη σερβική τηλεόραση και αφιέρωσε την νίκη στους απόντες της Εθνικής Σερβίας, αλλά και στις μελλοντικές γενιές παικτών.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

"Ο Μπόρισα μάς έστειλε πάλι μήνυμα πριν τον αγώνα και εμείς δώσαμε τα πάντα. Μπορεί ο Καναδάς να έχει All Star, αλλά εμείς είμαστε η Σερβία. Δείξαμε τι σημαίνει να παλεύεις για τη χώρα σου, την οικογένειά σου, τη φανέλα. Παλέψαμε για τα αδέρφια μας και τον Μπόρισα.

Κανείς δεν νιώθει κούραση. Όποια ομάδα κι αν έρθει, είμαστε η Σερβία και θα παλέψουμε. Παλέψαμε για αυτούς που λείπουν, για αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον, για όλους!".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ