MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Εθνική Ανδρών: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Χατζηδάκη

Ο Μανώλης Χατζηδάκης
Ο Μανώλης Χατζηδάκης FIBA.BASKETBALL

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε άμεσα την διάγνωση για τον τραυματισμό του Μανώλη Χατζηδάκη, που αποχώρησε με πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο από το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.

Ο Μανώλης Χατζηδάκης στάθηκε άτυχος στο φινάλε του τελευταίου αγώνα της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Μαυροβούνιο, αφού τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο και αποχώρησε. Ο διεθνής σέντερ δάγκωνε από τον πόνο την πετσέτα του και τελικά χρειάστηκε πατερίτσες για να πάει στα αποδυτήρια.

Λίγη ώρα μετά τον αγώνα, η ΕΟΚ γνωστοποίησε την έκταση του τραυματισμού του σέντερ της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για "βαριά συνδεσμική κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής"

Ο Χατζηδάκης αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή της Εθνικής για την Ελλάδα και κατόπιν θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ