MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Χατζηδάκης

MundoBasket 2023, Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Χατζηδάκης
FIBA.BASKETBALL

Άσχημη στιγμή για τον Μανώλη Χατζηδάκη, οποίος με 7 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε της 4ης περιόδου του αγώνα με το Μαυροβούνιο γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Μανώλης Χατζηδάκης είχε μία κακή στιγμή στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Μαυροβούνιο στον τελευταίο αγώνα της Ελλάδας στο MundoBasket, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο διεθνής σέντερ γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο σε μία προσπάθειά του να μαρκάρει σε μία φάση τον Μιχαΐλοβιτς, με αποτέλεσμα να πάει υποβασταζόμενος στον πάγκο της Ελλάδας με 7 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε του αγώνα.

Με τον Χατζηδάκη εκτός για να προφυλαχθεί, η Ελλάδα έμεινε με μοναδικό καθαρό σέντερ τον Γιώργο Παπαγιάννη για να ολοκληρώσει τον αγώνα με τους Μαυροβούνιους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα παρατάχθηκε χωρίς (και) τον Θανάση Αντετοκούνμπο κόντρα στο Μαυροβούνιο (ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι), κάτι που σε συνδυασμό με την απουσία του Ντίνου Μήτογλου σημαίνει ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 διαθέσιμους παίκτες.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ