MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Αυστραλία: Οριστικά χωρίς Λάνταλ, τεράστια απώλεια για τους "Μπούμερς"

Ο Τζοκ Λάνταλ
Ο Τζοκ Λάνταλ FIBA

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για την Αυστραλία, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον Τζοκ Λάνταλ στο MundoBasket λόγω του τραυματισμού του δυναμικού σέντερ στο φιλικό με το Νότιο Σουδάν.

Τα πράγματα έδειχναν άσχημα για τον Τζοκ Λάνταλ από την στιγμή που γύρισε τον αστράγαλό του στο φιλικό με το Νότιο Σουδάν. Οι Αυστραλοί ήταν εμφανώς απαισιόδοξοι για την συμμετοχή του στο MundoBasket. Και, δυστυχώς, τα άσχημα νέα επιβεβαιώθηκαν.

Ο σέντερ των Ρόκετς δεν θα ενισχύσει τελικά τους "Μπούμερς" στο Παγκόσμιο, αφού δεν προλαβαίνει να αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω twitter, γράφοντας: "Κάθομαι το πρωί ξέροντας ότι οι "Μπούμερς" ετοιμάζονται για την Ιαπωνία και χτυπιέμαι επειδή δεν θα είμαι μαζί τους.

Όλο αυτό που χτίσαμε στην προετοιμασία, όσα περάσαμε, χάλασαν 12 ώρες πριν φύγουμε και αυτό είναι χάλια. Πάντα χρειάζονται καλά vibes. Εστιάζω πλέον στο να τους υποστηρίζω και να ετοιμαστώ για την νέα σεζόν με τους Ρόκετς".


Μετά την απώλεια του Λάνταλ έκλεισε η εκτός απροόπτου η 12αδα των Αυστραλών, η οποία θα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ξαβιέ Κουκς, Ντάισον Ντάνιελς, Ντάντε Έξουμ, Τζος Γκίντι, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Τζο Ινγκλς, Νικ Κέι, Πάτι Μιλς, Ντουόπ Ριθ, Ματίς Τάιμπουλ, Τζακ Γουάιτ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αυστραλία έχει κληρωθεί στον 5ο όμιλο (αυτόν της Οκινάουα), μαζί με την Γερμανία την Φινλανδία και την Ιαπωνία.

SPORT24 και Stoiximan πηγαίνουν μαζί στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας λίγες ημέρες πριν την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ