MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Αυστραλία: Με Μιλς, Γκίντι και Έξουμ η 12αδα

Ο Πάτι Μιλς με τον Τζο Ινγκλς
Ο Πάτι Μιλς με τον Τζο Ινγκλς FIBA

Η Αυστραλία έκανε γνωστή την 12αδα της δύο ημέρες πριν από την έναρξη του MundoBasket 2023, με τα ονόματα των έμπειρων Πάτι Μιλς, Τζο Ινγκλς, αλλά και των Τζος Γκίντι, Ντάντε Έξουμ να ξεχωρίζουν.

Η 12αδα της Αυστραλίας ενόψει του MundoBasket 2023 έκλεισε και επίσημα. Οι "Μπούμερς" ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα αποτελούν την αποστολή, που περιλαμβάνει μερικά μεγάλα ονόματα, αλλά όχι αυτό του τραυματία Τζοκ Λάνταλ, που τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού.

Η 12αδα των Αυστραλών είχε κλειδώσει εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο η ανακοίνωση άργησε επειδή ο Τζος Γκριν είχε τραυματιστεί στο τελευταίο φιλικό της ομάδας κόντρα στην Γαλλία και υπήρχε αναμονή για να πάρει το ιατρικό ΟΚ.

Η 12αδα των Αυστραλών: Ξαβιέ Κουκς, Ντάισον Ντάνιελς, Ντάντε Έξουμ, Τζος Γκίντι, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Τζο Ινγκλς, Νικ Κέι, Πάτι Μιλς, Ντουόπ Ριθ, Ματίς Τάιμπουλ, Τζακ Γουάιτ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αυστραλία έχει κληρωθεί στον 5ο όμιλο (αυτόν της Οκινάουα), μαζί με την Γερμανία την Φινλανδία και την Ιαπωνία.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ