MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Γαλλία: Αισιόδοξος ο Βενσάν Κολέ για την κατάσταση του Λεσόρ

MundoBasket 2023, Γαλλία: Αισιόδοξος ο Βενσάν Κολέ για την κατάσταση του Λεσόρ
FIBA

Βελτιώνεται η κατάσταση του Ματίας Λεσόρ, με τον προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, να ευελπιστεί πως τελικά ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού θα καταφέρει να αγωνιστεί στο MundoBasket 2023.

Σε στάση αναμονής βρίσκεται η Εθνική Γαλλίας, περιμένοντας να δει αν ο Ματίας Λεσόρ (σσ. πρόβλημα στον αστράγαλο) θα μπορέσει τελικά να δώσει το παρών στο MundoBasket 2023. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "μπλε", εμφανίστηκε πάντως συγκρατημένα αισιόδοξος, μιλώντας για τον νέο σέντερ του Παναθηναϊκού, έπειτα από τη φιλική νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ιαπωνία.

"Περιμένουμε την επιστροφή του Ματίας Λεσόρ. Το ελπίζω πολύ γιατί είναι πολύ σημαντικός για την ισορροπία της ομάδας μας. Προπονείται καλά και γίνεται όλο και καλύτερα", ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Κολέ.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο η Γαλλία έχασε με τραυματισμό των Φρανκ Ντιλικινά, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Αϊζάια Κορντινιέ της Βίρτους, ενώ για παν ενδεχόμενο κλήθηκε ο Βενσάν Πουαριέ της Ρεάλ, προκειμένου να μπει στη δωδεκάδα, αν ο Λεσόρ δεν μπορέσει τελικά να δώσει το παρών.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ