ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mundo Deportivo: "Ο Μίροτιτς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα"

Ο Νίκολα Μίροτιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Νίκολα Μίροτιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ©FCBBASKET

Στην εκτίμηση ότι ο Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα προχώρησε η Mundo Deportivo.

Λίγες ημέρες μετά από την πληροφορία ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να μειώσει το μπάτζετ της για τη σεζόν 2023/24 κατά 8-11 εκατομμύρια ευρώ, η Mundo Deportivo εκτιμά ότι "ο Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι εκτός ομάδας".

"Το μέλλον του είναι περισσότερο εκτός, παρά εντός Μπαρτσελόνα και η αποχώρησή του είναι πιθανή αυτό το καλοκαίρι. Η Mundo Deportivo επιβεβαιώνει την πληροφορία του Home of Glory, που θεωρεί πολύ πιθανό το αντίο του Μίροτιτς στην ομάδα. Το συμβόλαιό του Ισπανομαυροβούνιου φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη χρονιά, οπότε θεωρείται βάρος στον προϋπολογισμό. Γι' αυτό και ο τερματισμός του θα είναι μία από τις πρώτες επιλογές που θα συζητηθούν" αναφέρει η Mundo Deportivo.

Λίγο πιο κάτω, το ισπανικό μέσο εξηγεί πως: "Οι συζητήσεις με τον αθλητή για να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει και υπάρχει ελπίδα ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Όπως κι αν έχει, η επίσημη θέση της Μπαρτσελόνα είναι ότι ο Νίκολα Μίροτιτς έχει συμβόλαιο". Το deal των Καταλανών με τον 32χρονο σταρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ