STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Mr Δεκέμβριος ο Καλαμπόκης

Mr Δεκέμβριος ο Καλαμπόκης
Καλαμπόκης

Πολυτιμότερος παίκτης του Δεκεμβρίου, αναδείχθηκε ο άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλαμπόκης

Ο γκαρντ του "Δικεφάλου", συγκέντρωσε 62 βαθμούς στην ψηφοφορία, που συμμετείχαν 47 εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Δεύτερος, όπως και τον Νοέμβριο, ήταν ο Στράτος Περπέρογλου, με 48 βαθμούς, ενώ ο Μάικ Μπατίστ, συμπλήρωσε την τριάδα, με 35.

Καλαμπόκης: " Καλός μήνας για τον ΠΑΟΚ"

Μετά την ανάδειξή του, σε πολυτιμότερο παίκτη του μήνα, ο Καλαμπόκης, είπε: " Ειλικρινά ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που με τίμησαν. Ο Δεκέμβριος πάντως, ήταν συνολικά ένας πολύ καλός μήνας για την ομάδα. Χαίρομαι που κι εγώ από την πλευρά μου βοήθησα για να κάνουμε μία καλή πορεία και το σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτή την πορεία αναδείχθηκε κι εγώ".

" Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι η ομάδα αναδεικνύει τα πρόσωπα κι όχι τα πρόσωπα την ομάδα. Αν η ομάδα κερδίζει και ικανοποιεί τον κόσμο της, πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όλοι επωφελούνται. Αν κάποιος παίκτης ήταν καλός, αλλά η ομάδα του δε κέρδιζε, πιστεύω ότι ουδείς θα ασχολούνταν μαζί του".

" Ηταν ένα πολύ ωραίο δώρο για την γιορτή μου. Η πορεία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ καλή. Δείξαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες. Ωστόσο έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι στόχοι που είχαμε βάλει στην αρχή, δηλαδή να δώσουμε και πάλι στον ΠΑΟΚ έναν πρωταγωνιστικό ρόλο αρχίζουν να υλοποιούνται. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας όμως και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Η βράβευση του παίκτη, θα γίνει πριν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ, που θα υποδεχθεί στην Πυλαία την ΑΕΚ.

Οι δώδεκα της ψηφοφορίας:

Καλαμπόκης 62
Περπέρογλου 48
Μπατίστ 35
Γουόλς 34
Ουίνστον 23
Πρίντεζης 13
Βούγιανιτς 6
Σκέιλς 6
Χάτσον 6
Μπουρούσης 6
Ουάσιγκτον 5
Γιάσβιν 1
























TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ