ΙΤΑΛΙΑ

Μπρέσια: Η ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας δεν είχε καν κλείσει ξενοδοχείο για όλες τις ημέρες του Final Eight

Μπρέσια: Η ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας δεν είχε καν κλείσει ξενοδοχείο για όλες τις ημέρες του Final Eight

Διαχρονικά το Κύπελλο χαρακτηρίζεται ως θεσμός των εκπλήξεων, αλλά αυτό που συνέβη στο φετινό Coppa Italia, μάλλον είναι βγαλμένο από τον κόσμο των παραμυθιών.

Η Μπρέσια σόκαρε (και) τη Βίρτους Μπολύνια στον τελικό του Coppa Italia κατακτώντας το τρόπαιο, πέρα από κάθε προσδοκία ή προγνωστικό πριν από την έναρξη του Final Eight. Το πλέον εντυπωσιακό όμως είναι ότι ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της Μπρέσια πίστευαν πως η ομάδα τους είναι ικανή να προχωρήσει στο θεσμό.

Όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά Μέσα, οι ιθύνοντες της Μπρέσια δεν είχαν καν κλείσει ξενοδοχείο για όλες τις ημέρες της διοργάνωσης! Για την ακρίβεια, ούτε που πρόλαβαν να πανηγυρίσουν τη μεγάλη νίκη στον προημιτελικό με την Αρμάνι, καθώς έτρεχαν να εξασφαλίσουν τη διαμονή της αποστολής. Ουσιαστικά τότε άρχισαν να πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να γίνει.

Με ρεκόρ 7-12 στο πρωτάθλημα η Μπρέσια βρίσκεται μόλις στη 12η θέση της βαθμολογίας και λίγες ημέρες πριν από το Final Eight ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάουρο Φερράρι, είχε θέσει προ των ευθυνών τους, τον προπονητή, Αλεσάντρο Μάγκρο και τον γενικό διευθυντή, Μάρκο Ντε Μπενεντέτο, δίνοντάς τους διορία. Τελικά ο θρίαμβος στο Τορίνο ανατρέπει τα δεδομένα για την ομάδα από τη Λομβαρδία.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ