ΚΥΜΗ

Μπρατσιάκος για Ελ Αμίν: "Κανείς πάνω από την ομάδα"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÕÌÇ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÕÌÇ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με τον Μουχάμαντ Ελ Αμίν λίγο πριν το τέλος του β' δεκαλέπτου στο παιχνίδι με τον Άρη, εξηγώντας πως ουδείς παίκτης της Κύμης Seajets είναι πάνω από την ομάδα.

Η Κύμη Seajets ήταν ανταγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη στο Nick Galis Hall . Πέραν της ήττας πάντως, αυτό που πρέπει να διαχειριστούν οι νεοφώτιστοι ήταν η ένταση που δημιουργήθηκε στον πάγκο τους, στο φινάλε του β' δεκαλέπτου, όταν ο Βασίλης Μπρατσιάκος και ο Μουχάμαντ Ελ Αμίν είχαν φραστικό επεισόδιο.

Ο προπονητής της Κύμης Seajets αναφέρθηκε στο περιστατικό, τονίζοντας πως " είναι ένα εσωτερικό μας θέμα. Εγώ απλά θέλω να πω ότι πάνω από όλα σε μια ομάδα είναι η πειθαρχεία αγωνιστική και εξωαγωνιστική. Η Κύμη είναι μια ομάδα που ο ηγέτης της είναι η ίδια η ομάδα και κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα", για να συνεχίσει μιλώντας για όσα έγιναν στο παρκέ:

" Όταν έρχεσαι στο Αλεξάνδρειο να παίξεις με τον Άρη, που παρά τα προβλήματά του παραμένει Άρης μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίο Έλληνα προπονητή και έχεις 2/12 βολές, κάνεις 19 και δεν είσαι καθόλου ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις στο παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας μου στο δεύτερο ημίχρονο. Σφίξαμε την άμυνα, παίξαμε πιο έξυπνα, βρήκαμε διαδρόμους στο καλάθι του Άρη, είχαμε καλύτερες αποστάσεις. Αν και όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για να είμαστε λίγο πιο σκληρή, ήταν μια δίκαιη νίκη του Άρη. Εμείς συγκεντρωνόμαστε τώρα στο επόμενο σπουδαίο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ένα από τα ματς τα οποία μας ενδιαφέρουν και είναι μέσα στα πρέπει για τη νίκη".

Από μέρους του, ο Δημήτρης Πρίφτης είπε αρχικά πως " ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Κύμη είναι μια καλή ομάδα και φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία της. Πρέπει να είσαι σοβαρός για να την κερδίσεις. Πιστεύω πως παίξαμε καλά. Είχαμε περισσότερα καλά διαστήματα, πολύ περισσότερα από άλλες φορές και λιγότερα άσχημα. Νομίζω πως είμαστε στην σωστή κατεύθυνση ειδικά στην επίθεση για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα. Πολύ κοντά έχουμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για αυτό.

Όπως σε αυτό το ματς, έτσι και στο επόμενο έχουμε πολύ λίγο χρόνο στην διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε από τακτικής πλευράς, αλλά και από άποψη φυσικής δύναμης, γιατί τα παιχνίδια είναι αλλεπάλληλα και το ρόστερ περιορισμένο. Είχαμε σήμερα την απουσία του Σίμτσακ. Ουσιαστικά ήταν σα να μην έπαιξε. Ο ίδιος έθεσε εαυτό στην διάθεση της ομάδας, αλλά δεν ήταν σε θέση να παίξει. Ήταν πολύ θετικό το γεγονός ότι μπορέσαμε να τον κρατήσουμε στον πάγκο και να κερδίσουμε μια μέρα ακόμη στο να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στον θώρακα. Καλή συνέχεια στην Κύμη", ενώ κατέληξε:

" Όλη η ομάδα λειτουργεί καλύτερα και όσο το μυαλό μας είναι περισσότερο στην πάσα και λιγότερο στο σκορ η λειτουργεία θα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο. Προσπαθούμε μέσα από αυτό να βρούμε το συστατικό που μας λείπει και έτσι κάποιοι παίκτες που έχουν μια έφεση στο σκοράρισμα να μπορέσουν να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο και να έχουμε μια πολυφωνία, ώστε να είναι δύσκολο να τον αντίπαλο να μας μαρκάρει".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ