ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μπράουν: "Η πίεση είναι στον Παναθηναϊκό, πρέπει να σταματήσουμε τον Λεσόρ"

23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Λορέντζο Μπράουν δήλωσε ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρέπει να βελτιωθεί στον τομέα των ριμπάουντ και να σταματήσει τον Ματίας Λεσόρ αν θέλει να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ και να προκριθεί στο Final Four της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague και θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (7/5, 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) για το τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς.

Ο Λορέντζο Μπράουν τοποθετήθηκε ενόψει του αγώνα που θα κρίνει την συνέχεια των δύο ομάδων στη διοργάνωση και στάθηκε στην παρουσία του Ματίας Λεσόρ, τον οποίο, όπως δήλωσε, θα πρέπει να σταματήσουν οι Ισραηλινοί αν θέλουν να φύγουν νικητές από την Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λορέντζο Μπράουν:

"Η προετοιμασία είναι ακριβώς η ίδια με τα προηγούμενα ματς, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος του Game 4 ήμασταν καλοί, αλλά μετά χάσαμε πολλές μπάλες και δεν πήραμε αρκετά ριμπάουντ, θα πρέπει να βελτιωθούμε.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, θα πρέπει να επιβραδύνουμε το παιχνίδι τους, θα πρέπει επίσης να σταματήσουμε τον Λεσόρ. Φυσικά, η πίεση θα είναι σε αυτούς γιατί παίζουν μπροστά στον κόσμο τους".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ