ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μπράουν: "Δειλή η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, δεν είναι μπάσκετ το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές"

23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Λορέντζο Μπράουν δήλωσε πως δεν του άρεσε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR ασχολήθηκε με την διαιτησία του Game 1, αποκαλώντας "δειλή" την συμπεριφορά του "τριφυλλιού".

Ο Παναθηναϊκός AKTOR λύγισε με 95-79 την Μακάμπι στο Game 2 της σειράς και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Λορέντζο Μπράουν από την πλευρά του ωστόσο με δηλώσεις του στάθηκε μεταξύ άλλων στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά την ανακοίνωση των "πράσινων" για τη διαιτησία του Game 1.

Μιλώντας στην ισραηλινή ιστοσελίδα "Israelhayom.com.il", ο νατουραλιζέ γκαρντ αναφέρθηκε έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε στο αν θεωρεί πως όσα έγιναν μετά το Game 1 επηρέασαν την εξέλιξη του Game 2 και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα.

"Δεν ξέρω τι να πω. Δεν παίζω και δεν συμμετέχω σε τέτοιου είδους παιχνίδια που παίζοντας μέσω των social media" δήλωσε αρχικά ο Μπράουν, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω την συμπεριφορά του (σ.σ Παναθηναϊκού), ήταν μία δειλή συμπεριφορά.

Το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους δεν είναι μπάσκετ. Ετοιμάζεσαι για το παιχνίδι, αν νικήσεις, νίκησες. Αν χάσεις, έχασες. Εγώ απλώς επικεντρώνομαι στο μπάσκετ. Δεν συμμετέχω σε όλα αυτά".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ