ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπράμος: "Κακή αμυντική λειτουργία"

Μπράμος: "Κακή αμυντική λειτουργία"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ρυθμό της Εφές και αυτό τον οδήγησε στην ήττα, σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμος

Ο Μάικ Μπράμος ήταν εξαιρετικός στο α' ημίχρονο αλλά στην επανάληψη, κλείστηκε από τους παίκτες της Εφές κι έτσι τελείωσε το ματς με 16 πόντους, όσους ακριβώς είχε πετύχει στο πρώτο 20λεπτο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα: "Ξεκίνησαν πολύ καλά σε αντίθεση με εμάς. Μπήκαμε στο δικό τους ρυθμό και ο κόουτς μας είχε πει ότι αυτό θα ήταν επικίνδυνο.

Είχαμε πολύ κακή αμυντική λειτουργία. Κατάφεραν να πάρουν από νωρίς μια διαφορά και εμείς δεν καταφέραμε ποτέ να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ο Διαμαντίδης είναι πολύ σημαντικός παίκτης και η απουσία του είναι μεγάλη. Όμως δεν ευθύνεται μόνο η απουσία του Διαμαντίδη για την ήττα μας. Δεν είχαμε καλή αμυντική δουλειά και γι’ αυτό χάσαμε".

Σχετικά με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα είπε: "Ο κόουτς μας έχει πει πως πρέπει να ξεχνάμε άμεσα τις ήττες και να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου μέσα από τις νίκες θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα επιστρέψουμε δυνατοί στην Ευρώπη και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Σχορτσανίτης: "Το 100% από την αρχή"

Από την πλευρά του, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης που επέστρεψε στην ενεργό δράση, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό του, σχολίασε: "Ξεκινήσαμε πάρα πολύ χαλαροί το παιχνίδι και δεν είχαμε την ενεργητικότητα και τη συγκέντρωση που έπρεπε. Δεχθήκαμε πολλούς εύκολους πόντους, κανονικά θα έπρεπε να μπούμε δίνοντας το 100% από την αρχή.

Δεν έπρεπε να περιμένουμε να φτάσει σε αυτό το σημείο το παιχνίδι και μετά να αποφασίσουμε αν θα παίξουμε άμυνα ή όχι. Δεν είχαμε καλή εικόνα σήμερα. Πρέπει να καταλάβουμε τι γίνεται, ότι είμαστε πλέον στο Top 16 και έχουν όλα τη σημασία τους. Όχι μόνο η νίκη και η ήττα, αλλά ακόμα και το σκορ, η κάθε λεπτομέρεια".

Σε ερώτηση για την απουσία Διαμαντίδη σχολίασε: "Στα δύσκολα σημεία δεν είχαμε ηρεμία και ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που μας οδηγεί πάντα στα δύσκολα. Δεν μπορούμε όμως πάντα να έχουμε σε αυτές τις καταστάσεις τον Δημήτρη, πρέπει να μάθουμε να νικάμε και σε αυτές είτε είναι, είτε δεν είναι μαζί μας ο Δημήτρης. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα και δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από έναν άνθρωπο. Πρέπει να φτάνουμε στο στόχο μας μέσα από την ομαδική δουλειά, να πορευτούμε έτσι από εδώ και πέρα. Να καταλάβουμε πως πάνω από όλα είναι η ομάδα".

Τέλος, ο Big Sofo επισήμανε: "Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε σκληρά και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, βήμα-βήμα να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ