ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπράμος: "Δεν σκεφτόμουν, απλά σούταρα"

Μπράμος: "Δεν σκεφτόμουν, απλά σούταρα"
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Μπράμος στις δηλώσεις του μετά τα 7/9 τρίποντα, ξεκαθάρισε απλά έπαιρνε την μπάλα και σούταρε, ενώ αποκάλυψε πως διόρθωσε κάποια πράγματα στο σουτ του!

Η εκπληκτική απόδοση του Μάικ Μπράμου χάρισε στον Παναθηναϊκό μία μεγάλη νίκη και παράλληλα την πρόκριση σε μεγάλο βαθμό στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, ευχήθηκε να έχει ανάλογη συνέχεια τόσο αυτός όσο και η ομάδα του.

"Βρήκα τα σουτ, αλλά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Βρήκα ανοιχτά σουτ, τα έκανα με αυτοπεποίθηση και με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου πάρα πολύ. Δεν είχα καλά ποσοστά στα προηγούμενα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι η νίκη. Τίποτα άλλο", σχολίασε ο Έλληνας σμολ φόργουορντ και συνέχισε:

"Είχαμε ανάγκη μια τέτοια μεγάλη νίκη. Το καταφέραμε και είναι σημαντικό για να συνεχίσουμε. Σήμερα δεν σκεφτόμουν. Έπαιρνα την μπάλα και σούταρα. Διόρθωσα κάποια πράγματα στη μηχανική του σουτ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος απόψε για το θετικό αποτέλεσμα, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα και απουσίες, αλλά παρόλα αυτά φτάσαμε στη νίκη και πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όπως ήταν και σημαντικό ότι νικήσαμε στην Ιταλία, σε μία έδρα στην οποία η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχασε με 24 πόντους. Όπως για μένα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι παρά το ότι βρεθήκαμε 6 πόντους πίσω προς τη λήξη δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και νικήσαμε. Μακάρι να έχω ανάλογη συνέχεια και να μπορώ να βοηθήσω, αν και αυτό που μετράει περισσότερο είναι να συνεχίσουμε με νίκες".

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπήκε στο παρκέ και μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το σπουδαίο "διπλό" επί της Καντού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ