EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπουρζ - Ολυμπιακός 67-61: Πάλεψε στην πρεμιέρα της EuroLeague, μέχρι εκεί που μπορούσε

Μπουρζ - Ολυμπιακός 67-61: Πάλεψε στην πρεμιέρα της EuroLeague, μέχρι εκεί που μπορούσε
FIBA EUROLEAGUE WOMEN

Η Μπουρζ ήταν ανώτερη, είχε τον κόσμο στο πλευρό της και νίκησε τον Ολυμπιακό (67-61) που είχε θετική εμφάνιση στην πρεμιέρα της EuroLeague Women.

Η πρεμιέρα της EuroLeague Women ήταν δύσκολη για τον Ολυμπιακό, που ταξίδεψε στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει την ομάδα που τον απέκλεισε στο περσινό EuroCup και στη συνέχεια το κατέκτησε κιόλας με χαρακτηριστική άνεση πριν πάρει και το ευρωπαϊκό σούπερ καπ με περίπατο επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σοπρόν.

Η Μπουρζ αποδείχθηκε ψηλό εμπόδιο για τις ερυθρόλευκες, που έκαναν απίθανη προσπάθεια στην τέταρτη περίοδο, αλλά ηττήθηκαν με 67-61 και θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στις 2 Νοεμβρίου, στον εντός έδρας αγώνα με την Πολκοβίτσε.

Ο Ολυμπιακός μπήκε άσχημα στο ματς, ήταν ανταγωνιστικός στη δεύτερη (14-11) και στην τρίτη περίοδο (18-15), μπήκε με 2-11 στην τέταρτη για να μειώσει στους έξι, έριξε τη διαφορά μέχρι τους τρεις (58-55) με τρίποντο της Στραουτμάνε στο 34' και μείωσε και στον έναν (58-57) με βολές. Μέχρι εκεί όμως, με τις ερυθρόλευκες κάνουν φάουλ στα 15.8", να δέχονται 2/2 βολές και να μένουν στη θετική τους εμφάνιση απέναντι σε μία αντίπαλο που, στη θεωρία τουλάχιστον, είναι υψηλότερου επιπέδου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 36-24, 54-39, 67-61

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ