EUROCUP

Μπουργκ: Δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Βενέτσια λόγω κορονοϊού

Μπουργκ: Δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Βενέτσια λόγω κορονοϊού

Αρκετές ομάδες στην Ευρώπη πάσχουν από κρούσματα κορονοϊού και η γαλλική Μπουργκ αναμένεται να μην αγωνιστεί στο ματς με την Βενέτσια για την 3η αγωνιστική του EuroCup, λόγω του ότι παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 μετά από τεστ που υποβλήθηκαν.

Η Μπουργκ ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Βενέτσια για την 3η αγωνιστική του EuroCup, καθώς έπειτα από τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας, βρέθηκαν κάποια θετικά κρούσματα.

Η ίδια η ομάδα ανακοίνωσε το γεγονός, τονίζοντας πως οι εν λόγω παίκτες μπήκαν άμεσα σε καραντίνα, ενώ οι ειδικοί γιατροί της ομάδας τους παρακολουθούν ανελλιπώς.

Έτσι λοιπόν μετά το ματς της Τσεντεβίτα με την Μπούρσασπορ, θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα τελειώσει με 20-0.

Αυτή η κατάσταση με τον COVID-19 φαίνεται πως θα κρατήσει για καιρό ακόμη και θα ταλαιπωρείσαι άπαντε σε EuroLeague, EuroCup και όχι μόνο.

Σημαντικό να αναφερθεί πως για την αναμέτρηση της Μπουργκ με την Λιμόζ το Σάββατο (17/10) για το γαλλικό πρωτάθλημα, αναμένεται απόφαση μέχρι την Τετάρτη (14/10).

Η Ανακοίνωση της Μπουργκ:

"Την Δευτέρα (12/10) τεστ κορονοϊού που πραγματοποιήθηκαν στην Μπουργκ έφεραν στο φως αρκετά κρούματα COVID-19, τα οποία έχουν μπει σε καραντίνα ακολουθώντας τους υγειονομικούς κανόνες. Η Μπουργκ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής ότι, εφόσον δεν μπορεί να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των οκτώ παικτών δεν θα παίξει στον αγώνα του EuroCup απέναντι στην Βενετία την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα μηδενιστούν και θα χάσουν με σκορ 20-0. Όσον αφορά το ματς με την Λιμόζ το Σάββατο (17/10) για το γαλλικό πρωτάθλημα, η απόφαση από την διοργανώτρια αρχή για το εάν θα γίνει το παιχνίδι, θα γνωστοποιηθεί την Τετάρτη (14/10)".

Photo Credits: JLBourgBasket / Twitter

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ