NBA

Μπουντενχόλζερ για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο: "Δεν έχω ενημέρωση, ξέρω ότι θα προσπαθήσει"

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ
Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ξεχείλιζε από απογοήτευση ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά από το Game 4 της σειράς των Μπακς με τους Χοκς. Ο προπονητής της ομάδας του Μιλγουόκι εξήγησε πως δεν έχει ενημέρωση για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο γόνατο.

Πολύ στενοχωρημένος από το δύσκολο βράδυ που έζησε στην State Farm Arena, πολύ στενοχωρημένος από τον συνδυασμό της ήττας των Μπακς από τους Χοκς στο Game 4 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας και του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αριστερό γόνατο, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε στους δημοσιογράφος χωρίς να έχει κουράγιο.

"Δεν έχω κάποια ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Ο Γιάννης βρίσκεται στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του, θα δούμε πως θα αισθάνεται αύριο" είπε ο προπονητής της ομάδας του Μιλγουόκι, πριν προσθέσει πως: "Ιστορικά ο Αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον επόμενο αγώνα αλλά πρέππει να περιμένουμε. Τώρα θα δούμε τον χαρακτήρα μας".

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ