NBA

Μπουλς: Στο πρωτόκολλο κορονοϊού ο ΝτεΡόζαν

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με την φανέλα των Μπουλς
Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με την φανέλα των Μπουλς Ⓒ 2021 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Τα προβλήματα συνεχίζουν να μαζεύονται στους Μπουλς, που ανακοίνωσαν ότι ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έγινε ο τρίτος παίκτης της ομάδας που μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν μπήκε (και αυτός) στο πρωτόκολλο κορονοϊού, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα στους Μπουλς. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο σταρ της ομάδας νόσησε ή απλώς είχε επαφή με κρούσμα, με τον τεχνικό της ομάδας, Μπίλι Ντόνοβαν, να υποστηρίζει ότι δεν ήξερε ούτε ο ίδιος ποιο είναι το καθεστώς του παίκτη του.

Ο ΝτεΡόζαν είναι ο τρίτος παίκτης των Μπουλς που μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού την τελευταία εβδομάδα μετά τους Κόμπι Γουάιτ και Τζαβόντε Γκριν και ο τέταρτος συνολικά, αφού στο ξεκίνημα της σεζόν είναι νοσήσει ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

Την φετινή σεζόν ο ΝτεΡόζαν έχει 26.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 49.8% στα σουτ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ