NBA

Μπουλς: Στο πρωτόκολλο κορονοϊού και ο Τζαβόντε Γκριν

Ο Τζαβόντε Γκριν των Μπουλς
Ο Τζαβόντε Γκριν των Μπουλς Ⓒ 2021 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Ακόμα ένα πρόβλημα για τους Μπουλς, που μετά τον Κόμπι Γουάιτ είδαν και τον Τζαβόντε Γκριν να μπαίνει στο πρωτόκολλο κορονοϊού, αφού βρέθηκε θετικός.

Οι απουσίες συνεχίζουν να μαζεύονται στους Μπουλς, που έχασαν και τον Τζαβόντε Γκριν, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι ο δεύτερος παίκτης της ομάδας που βρέθηκε θετικός στον ιό μετά τον Κόμπι Γουάιτ, που βρίσκεται σε καραντίνα από την 1η Δεκεμβριου.

Το Σικάγο παίζει ήδη χωρίς τον Πάτρικ Γουίλιαμς (υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό καρπό), ενώ στον αγώνα με τους Νετς έχασε και τον Άλεξ Καρούσο με τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο. Ο Γκριν είναι συνολικά ο τρίτος παίκτης της ομάδας που προσβλήθηκε από κορονοϊό φέτος, αφού πριν μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί θετικός ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

Την φετινή σεζόν ο Γκριν έχει 5.4 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 38.5% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής, έχοντας προωθηθεί στην βασική πεντάδα μετά τον τραυματισμό του Γουίλιαμς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ