NBA

Μπουλς: Έτοιμοι να κάνουν κίνηση για Μίτσελ Ρόμπινσον

Ο Μίτσελ Ρόμπινσον με την φανέλα των Νικς
Ο Μίτσελ Ρόμπινσον με την φανέλα των Νικς Ⓒ 2022 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μίτσελ Ρόμπινσον βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των Μπουλς σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, αφού το Σικάγο θα ψάξει για έναν σέντερ το καλοκαίρι στην free agency.

Οι Μπουλς είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν στην θέση του σέντερ το καλοκαίρι κι ας έχουν τον Νίκολα Βούτσεβιτς. Φάνηκε αυτό όταν το όνομά τους συνδέθηκε με τον Ρούντι Γκομπέρ. Και, όπως φαίνεται, ο Γάλλος δεν είναι ο μοναδικός ψηλός με αμυντικές ικανότητες που τους ενδιαφέρει.

Σύμφωνα με την "New York Post" οι "Ταύροι" σκοπεύουν να προσεγγίσουν άμεσα τον Μίτσελ Ρόμπινσον, ο οποίος το καλοκαίρι θα είναι free agent, αφού ολοκληρώνεται το ρούκι συμβόλαιό του με τους Νικς. Μοναδική περίπτωση να μην συμβεί αυτό είναι να αποφασίσουν οι Νικς να του προσφέρουν επέκταση συμβολαίου μέχρι τις 30 Ιουνίου, ξέροντας ότι ο νεαρός σέντερ όμως ζητάει μία συμφωνία με ετήσιες αποδοχές τουλάχιστον 11 εκατ. δολαρίων.

Όπως και να έχει, το Σικάγο φαίνεται ότι είναι αποφασισμένο να ενισχυθεί με έναν ψηλό που θα μπορέσει να καλύψει τις - αρκετές - τρύπες στην άμυνα της ομάδας, εστιάζοντας σε καλούς μπλοκέρ.

Την σεζόν 2021/22 ο Ρόμπινσον είχε 8.5 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 1.8 κοψίματα μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής (72 αγώνες - 62 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ