ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Μπότσι: "Λίγες οι πιθανότητές μας"

Μπότσι: "Λίγες οι πιθανότητές μας"
Μπότσι

Απαισιόδοξος ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (21:00) στο ΣΕΦ, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σαρλερουά, Τζοβάνι Μπότσι.

" Έχουμε κάποιες τύψεις λόγω των τριών αρνητικών αποτελεσμάτων μέχρι στιγμής, αλλά η εμπιστοσύνη υπάρχει στην ομάδα. Γι' αυτό παίξαμε πολύ καλά στο παιχνίδι του βέλγικου Πρωταθλήματος, εναντίον της Οστάνδης", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Στον Πειραιά, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αναφορικά με το πώς θα λειτουργήσουμε στην επίθεση. Το μεγάλο πρόβλημα για μας θα είναι να σταματήσουμε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε τα εύκολα λέι απ και τα εύκολα σουτ. Τα αβίαστα λάθη θα είναι επίσης σημαντικά, όπως οι "μάχες" για τα ριμπάουντ".

"Ελπίζω οι παίκτες μου να έχουν καλή απόδοση, ακόμη και αν γνωρίζω πως δεν έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε στον Πειραιά, κόντρα σε μία από τις πιο γνωστές ομάδες της Ευρώπης".

Από την πλευρά του, ο Ζοζέφ Γκομί σημείωσε: " Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση μετά την τρίτη ήττα μας στο Μπάμπεργκ. Είμαι πεπεισμένος ότι διαθέτουμε το επίπεδο να παίξουμε στην Ευρωλίγκα και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Ίσως όχι κόντρα στον Ολυμπιακό, γιατί όλοι γνωρίζουν αυτή την ομάδα, αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε το στόχο μας".

"Αποδείξαμε το περασμένο Σάββατο στο βελγικό πρωτάθλημα ότι μπορούμε να αγωνιστούμε συγκροτημένα σε άμυνα και επίθεση. Προσωπικά, έχω πάρει τις ευθύνες που μου έχει ζητήσει ο προπονητής και είμαι περήφανος τους συμπαίκτες μου".

TAGS ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ