ΑΡΗΣ

Μπορόβνιακ: "Παίξαμε ως ομάδα"

Μπορόβνιακ: "Παίξαμε ως ομάδα"

Στο κλίμα της ομάδας μπαίνει σιγά-σιγά ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ που εξήγησε ότι στην φάση που βρίσκεται η ομάδα, σημασία έχει η συνεχής βελτίωση.

Ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ, έπειτα από την επικράτηση κόντρα στην Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης στο πρώτο φιλικό επί ιταλικού εδάφους (Μπόρμιο) την Πέμπτη, δήλωσε πως το τελικό 97-54 ήταν απόρροια ομαδικής δουλειάς.

" Παίξαμε καλά χθες στον πρώτο φιλικό αγώνα επί ιταλικού εδάφους. Χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας καθώς και να γνωριστούμε μεταξύ μας. Είναι η αρχή του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας μας, έχουμε κάποιες ελλείψεις στο ρόστερ μας, αλλά κοιτάμε να παίζουμε ως ομάδα", ήταν η αρχική του τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Συνεχίζοντας ο Μπορόβνιακ είπε: " Οι συνθήκες που επικρατούν εδώ είναι οι ιδανικές. Όλοι προσπαθούμε σκληρά και δουλεύουμε υπό τις οδηγίες των προπονητών μας ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στις πρώτες μας επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις".

Αναφορικά με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του δήλωσε: " Αισθάνομαι πολύ άνετα όσο περνάει ο καιρός και μπαίνω μέσα στο κλίμα της ομάδας. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με όλους τους παίκτες και αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού όπου μοιράσαμε πολλές ασίστ".

"Δεν έπαιζε ο καθένας για τον εαυτό του αλλά για το καλό της ομάδας. Αυτή η καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ μας μένει να φανεί και εντός του γηπέδου".

Όσον αφορά τον αυριανό (04/09) δεύτερο φιλικό αγώνα στο Μπόρμιο απέναντι στην Εφές Πίλσεν ο Μπορόβνιακ σημείωσε: " Αύριο θα αντιμετωπίσουμε την Εφές Πίλσεν, η οποία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα έχοντας πολύ καλούς παίκτες".

"Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε καλά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Στη φάση που είμαστε σημασία δεν έχει ο αντίπαλος. Νοιαζόμαστε για τη δική μας αγωνιστική κατάσταση και για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ